Pyžamová párty? Skvělý nápad se na oslavu narozenin dětí vždy hodí

Pyžamová párty je skvělou příležitostí pro dívky, aby strávily příjemný a zábavný večer se svými nejlepšími kamarádkami. Zde je článek plný tipů a nápadů, jak uspořádat skvělou pyžamovou párty.

  1. Pozvání Nejdůležitější věcí při organizaci pyžamové párty je samozřejmě pozvání. Snažte se pozvat své nejlepší kamarádky a přesvědčte je, aby si přinesly svá oblíbená pyžama nebo dívčí košilky. Můžete také přemýšlet o tématu párty a vytvořit pozvánky v souladu s tímto tématem.
  2. Jídlo a pití Pro pyžamovou párty je typické množství jídla a pití. Připravte nějaké jednoduché občerstvení, jako jsou chipsy, popcorn, pizza nebo sendviče. Co se týče pití, dejte si pozor na to, aby bylo dostatek nealkoholických nápojů, jako jsou limonády, ovocné džusy nebo minerální voda.
  3. Aktivity Zajistěte dostatek aktivit, aby vaše párty byla plná zábavy a nebyla nudná. Zde je několik tipů:
  • Připravte si kosmetický koutek, kde si můžete dělat manikúru, pedikúru, nanášet masky na obličej nebo si malovat nehty.
  • Můžete si zahrát deskové hry, karty nebo hry na konzoli.
  • Pokud máte rády filmy, připravte si seznam filmů, které chcete společně shlédnout.
  • Pro ty, kteří mají rádi kreativní aktivity, můžete připravit malování na plátno, výrobu náramků nebo třeba scrapbooking.
  1. Dekorace Vytvořte příjemnou atmosféru pomocí dekorací. Pyžamová párty může být vyzdobena měkými polštáři, dekami, lampami nebo světelnými řetězy. Pokud se chystáte na téma, jako je například noční nebe, můžete využít zářivé hvězdy nebo nástěnné nálepky.
  2. Výroba předmětů na památku Uspořádání pyžamové párty může být také příležitostí pro výrobu předmětů na památku. Například můžete udělat odlitek ze sádry, náramek přátelství nebo vkusné origami.